Administratief medewerker (24-40 uur) – Aalsmeer

Introductie

Als Administratief medewerker ben jij spin in het web en borg je alle administratieve randvoorwaarden die horen bij de efficiënte productie van scheepsinstallaties.

Organisatie

Bij RH Marine realiseren wij de systeemintegratie van elektrische- en automatiseringssystemen aan boord van marineschepen, onderzeeboten en luxe superjachten. Een complex, maar fascinerend werkgebied vol innovaties. Ieder schip is maatwerk voor de klant en na de doop blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en upgrades. Het blijft dus de hele life cycle ‘ons kindje’. Recent hebben wij weer nieuwe opdrachten ontvangen voor nieuwe luxe superjachten en daarom willen wij voor de locatie Aalsmeer uitbreiden met een Administratief medewerker. Je zal op desbetreffende werf komen te werken.

Functie

Als Administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve processen op de werf. Daarbij kun je denken aan HR taken, veiligheidsprocessen, administratieve taken en allround werkzaamheden.

Je HR taken bestaan uit het verzorgen en bijhouden van de personeelsplanning en tijdlijsten. Je verwerkt alle vakantieaanvragen en verzorgt de administratie en werkplekintroducties voor onze ingeleende collega’s. Daarnaast bereid je de functionerings- en beoordelingsgesprekken voor.

Op het gebied van veiligheid verzorg je het inplannen, voorbereiden en verwerken toolboxen, werkplekinspecties en waar nodig de ongevallenregistratie. Ook beheer je het publicatiebord.

Naast deze activiteiten verzorg je de diverse administratieve taken als de verslaglegging van vergaderingen (indien nodig) en het reserveren van vergaderruimtes. Je ondersteunt de locatieverantwoordelijke, projectmanagers en werkvoorbereiding met het binnen melden van goederen, materialen bestellen en beheer van de badges. Je kopieert of print tekeningen en werkpakketten en meldt aders af in ons systeem Pace, waarin je ook enkele checklisten verwerkt.

Naast alle bovenstaande taken heb je een bepalende rol voor de sfeer op de locatie en verzorg je o.a. het fruit en traktaties op locatie.

De functie kan parttime ingevuld worden, het rooster van minimaal 24 uur tot 40 uur is bespreekbaar.

Functie-eisen

Als Administratief medewerker ben je klant- service- en oplossingsgericht. Je bent een echte teamspeler en beschikt over goede communicatieve eigenschappen in het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Je bent organisatorisch sterk, en vind het leuk ons kantoor te ‘managen’. Daarnaast beschik je over:

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Goede kennis van MS office (Word en Excel);
 • Leergiering op het vlak van de pakketten 4PS Navision, Pace en Ganntic;
 • Geldig VCA-Basis certificaat of bereid deze te behalen en daarmee bekend met de relevante veiligheidsregels.

Aanbod

Een geweldig bedrijf om voor te werken met een rijke historie en een mooie toekomst, met veel aandacht voor innovatie. Je sluit aan bij een gevarieerd team bestaande uit technisch uitvoerende- en engineering collega’s. De collegialiteit is groot; een goede sfeer en samenwerking is onmisbaar om ons complexe werk succesvol uit te voeren. Geen project is hetzelfde en ieder project is bijzonder. Het eindresultaat is altijd een prachtig varend schip waarop alles werkt. Werk waar je trots op kunt zijn! De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt:

 • Een salaris tussen de € 2.450, – en € 3.000, – bruto per maand obv fulltime afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een vaste jaarlijkse gratificatie;
 • Een variabele winstdeling;
 • Een leuke werkomgeving met veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling via PMT.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch een vraag? Neem dan contact op met Frank Schram via frank.schram@rhmarine.com of 06-82048276.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.