Administratief Medewerker – Sliedrecht

Organisatie

Bij RH Marine realiseren wij de systeemintegratie van elektrische- en automatiseringssystemen aan boord van marineschepen, onderzeeboten en superjachten. Een complex, maar fascinerend werkgebied vol innovaties. Ieder schip is maatwerk voor de klant en na de doop blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en upgrades. Het blijft dus de hele life cycle ‘ons kindje’.

Onze Finance afdeling verzorgt de facturen en salarisadministratie voor RH Marine en onze zusterorganisatie Bakker Sliedrecht. Wij zoeken een Administratief Medewerker voor 16 – 20 uren per week die de afdeling gaat ondersteunen vanuit onze lokatie te Sliedrecht. De werkdagen en -tijden worden in overleg bepaald en gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk. 

Functie

Jij gaat de gegevens – die collega’s doorgeven – in ons personeelsinformatiesysteem controleren op juistheid en volledigheid. Denk hierbij aan ziek- en betermeldingen, urenregistratie & tijdslijsten, declaraties, gegevens over salaristoeslagen en vergoedingen, vakantiedagen, etc. Zodra gegevens missen of niet kloppen, zoek je contact met de betreffende collega en zorgt dat de informatie aangevuld of gecorrigeerd wordt. Dat betekent dus veel mailen en bellen en mensen vriendelijk maar dringend verzoeken om actie te ondernemen. Je ondersteunt de financiële afdeling met overzichten uit het personeelsinformatiesysteem.

Functie-eisen

Je bent secuur en opmerkzaam; als het niet klopt, valt het jou op. Je staat iedereen vriendelijk te woord en bent overtuigend. Je bent in staat op je strepen staan, zodat deadlines gehaald worden. Zo is de urenregistratie een belangrijke bron voor facturatie die op tijd ingeleverd moet worden.

Je hebt een afgeronde administratieve opleiding (mbo) en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Ervaring is niet noodzakelijk, starters worden ook van harte uitgenodigd te reageren. Belangrijker is dat je een doorzetter bent en een behulpzame, sympathieke collega.

Aanbod

Een geweldig bedrijf om voor te werken met een rijke historie en een mooie toekomst, met veel aandacht voor innovatie. De collegialiteit is groot; een goede sfeer en samenwerking is onmisbaar om ons complexe werk succesvol uit te voeren. Geen project is hetzelfde en ieder project is bijzonder. Het eindresultaat is altijd een prachtig varend schip waarop alles werkt. Werk waar we trots op zijn! De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt (genoemde cijfers o.b.v. 40 uur):

  • Een salaris tussen de € 2.445,00 en € 3.140,00 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 8% vakantiegeld;
  • 4% vaste jaarlijkse gratificatie;
  • Een variabele winstdeling;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Een laptop en smartphone van de zaak;
  • Flexibele werktijden en hybride werken;
  • Een goede pensioenregeling via PMT.

Sollicitatie

Direct reageren kan via het formulier rechts in beeld. Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch een vraag? Neem dan contact op met Natasja Dokter via 06 -11010122 of natasja.dokter@rhmarine.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.