Cyber systemen

Volgende generatie systeemintegratie

Besturingssysteem

Maximale integratie

Alle Rhodium-oplossingen worden ontwikkeld door toegewijde teams met een gemeenschappelijke missie: Het bieden van een flexibele, gemakkelijk te onderhouden en intuïtieve gebruikerservaring. Wanneer alle oplossingen en toepassingen geïntegreerd zijn, ontplooit Rhodium zijn volledige potentieel.

De oplossingen en toepassingen kunnen geleverd worden op een netwerk (INSA) of gevirtualiseerde (IVSA) infrastructuur, elk met hun eigen voordelen.

Geïntegreerde gevirtualiseerde systeemarchitectuur (IVSA)

Redundant en betrouwbaar

De volgende Integrated Virtualized System Architecture (IVSA) van RH Marine biedt een universeel systeemplatform waarop toepassingen (zoals brugtoepassingen, machinekamerautomatisering, CCTV en energiebeheer) worden geïntegreerd.

Samen met onderzoeksinstituten en industriële partners heeft RH Marine ontdekt dat door het hebben van één centrale infrastructuur die voldoet aan de classificatiebureaus, inclusief MED-certificering voor de navigatietoepassingen, routineonderhoud en upgrades veel eenvoudiger zijn

Daardoor kan elk werkstation aan boord effectiever worden gebruikt, is hardware gemakkelijker te upgraden en te vervangen en kunnen toepassingen onafhankelijk van elkaar worden bijgewerkt.

Cyber security

Veilig door ontwerp

Marines zijn een belangrijk doelwit voor criminele organisaties. Een van de belangrijkste uitdagingen in deze sector is het behoud van een veilig systeem met een verhoogde connectiviteit en bijkomende gedigitaliseerde systemen.

Cybersecurity op platformniveau, netwerkniveau en applicatieniveau is daarom een integraal onderdeel van de activiteiten aan boord

Wij maken een veilige en private (digitale) omgeving op maat op basis van uw functionele voorkeuren.

Het erfgoed van Rhodium

Geschikt voor het doel

De eerste Rhodium-oplossingen zijn in 2015 in gebruik genomen. De Rhodium oplossingen zijn ontwikkeld met het erfgoed en de lessons learned van de eerdere UniMACS, FT NavVision en IMAS producten, die RH Marine (of Imtech Marine) eerder produceerde, in het achterhoofd.

Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie over hoe een upgrade naar de gemoderniseerde Rhodium-oplossingen u kan helpen.