Frontend Developer Brugsystemen Schepen – Schiedam

Organisatie

Bij RH Marine realiseren wij de systeemintegratie van elektrische- en automatiseringssystemen aan boord van marineschepen, onderzeeboten en superjachten. Een complex, maar fascinerend werkgebied vol innovaties. Ieder schip is maatwerk voor de klant en na de doop blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en upgrades. Het blijft dus de hele life cycle ‘ons kindje’.

Op onze innovatie-afdeling Portfoliomanagement & Innovatie (PI) bedenken en ontwikkelen wij de systemen die door de projecten aan boord gebruikt worden. De afdeling Rhodium Bridge binnen PI ontwikkelt specifiek oplossingen voor de brug van marineschepen en jachten. Voor deze afdeling zoeken wij een Frontend Developer met affiniteit voor schepen die intuïtieve GUI’s gaat ontwikkelen. Het betreft een functie voor 32-40 uur met als standplaats Schiedam.

Functie

Je gaat aan de slag in het 10-koppig Bridgeteam (m/v) en wordt medeverantwoordelijk voor de bouw van het frontend deel van navigatie ondersteunende applicaties, zoals een elektronisch zeekaartsysteem (ECDIS), RADAR-applicaties, autopiloot- en navigatiesysteem, Dynamic Positioning & Tracking en een Conning applicatie. De nadruk ligt op intuïtief gebruik van de applicaties onder allerlei omstandigheden aan boord.

Je werkt mee aan het migreren van de huidige applicaties naar de nieuwe Rhodium 2025 architectuur gebaseerd op een frontend met HTML5/ Typescript/React.js en een backend gebaseerd op C#. Binnen RH Marine is een ontwikkeling gaande richting een op gevirtualiseerde en web-techniek gebaseerde aanpak voor nieuwe applicaties. We zijn dan ook op zoek naar iemand die op frontend gebied de meest actuele kennis kan inbrengen. Omdat de keuze van web-technieken binnen de afdeling relatief nieuw zijn, zijn er mogelijkheden om hierin door te groeien en afdelingsbreed een adviserende rol in te nemen.

Je voert overleggen met stakeholders en demonstreert nieuwe functionaliteit tijdens presentaties. Je schrijft zorgvuldige documentatie en test je werk uitvoerig.

Functie-eisen

Je hebt HBO+ denk- en werkniveau en 3+ jaar ervaring met in ieder geval JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS, React en Next.js. Je bent gewend Agile te werken (Scrum, Kanban) en kunt overweg met tooling zoals GIT en Docker. Je hebt een goed gevoel voor User Experience en Usability. Je bent in staat je te verdiepen in de werkwijze van de eindgebruikers en dit te vertalen naar intuïtieve interfaces. Je bent in staat om zelfstandig technische ontwerpspecificaties te schrijven en kunt keuzes goed beargumenteren naar je teamleden en opdrachtgevers.

Je werkt gestructureerd, hebt oog voor detail en onderkent het belang van goede documentatie. Kwaliteit afleveren is voor jou vanzelfsprekend en je ziet waar verbeteringen mogelijk zijn. Tot slot is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal noodzakelijk en ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag en Verklaring Geen Bezwaar aan te vragen.

Aanbod

Een geweldig bedrijf om voor te werken met een rijke historie en een mooie toekomst, met veel aandacht voor innovatie. De collegialiteit is groot; een goede sfeer en samenwerking is onmisbaar om ons complexe werk succesvol uit te voeren. Geen project is hetzelfde en ieder project is bijzonder. Het eindresultaat is altijd een prachtig varend schip waarop alles werkt. Werk waar je trots op kunt zijn! De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt:

  • Een salaris tussen de € 3.200,- en € 5.400,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 8% vakantiegeld;
  • 4% vaste jaarlijkse gratificatie;
  • Een variabele winstdeling;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Een laptop en smartphone van de zaak;
  • Flexibele werktijden en hybride werken;
  • Een goede pensioenregeling via PMT.

Sollicitatie

Direct reageren kan via de solliciteerlink hieronder. Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch een vraag? Neem dan contact op met Natasja Dokter via 06 -11010122 of natasja.dokter@rhmarine.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.