Stage Service van reactief naar proactief – Schiedam

Introductie

RH Marine heeft de wens om van meer een reactieve service verlening naar een meer proactieve service verlening te gaan. De eerste stappen zijn gezet en nu zal dit traject een vervolg moeten gaan krijgen.

Organisatie

Bij RH Marine realiseren wij de systeem integratie van elektrische- en automatiseringssystemen aan boord van marineschepen, onderzeeboten en luxe superjachten. Een complex, maar fascinerend werkgebied vol innovaties. Ieder schip is maatwerk voor de klant en na de doop blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en upgrades. Het blijft dus de hele life cycle ‘ons kindje’.

Functie

Probleemomschrijving: RH Marine levert onder andere scheepsautomatisering en geïntegreerde bruggen voor de luxe jachtbouw. Deze systemen worden intern ontwikkeld door de afdeling P&I (Product & Innovation) en worden door de operationele afdelingen geengineerd, geïnstalleerd en in bedrijf genomen. Van origine is RH Marine een projectenorganisatie en zodoende ook dusdanig ingericht. Service wordt geleverd, maar is nu veelal reactief en daarmee in grote mate onvoorspelbaar. Wat zeer ongewenst is onder andere i.v.m. inzetbaarheid van “schaarse” resources.

RH Marine heeft de wens om van meer een reactieve service verlening naar een meer proactieve service verlening te gaan. 

Functie-eisen

Vanuit jouw opleiding / vakgebied neem je een frisse blik en goede zin mee. Het maakt niet uit of je studeert aan het MBO, HBO of de universiteit. We zijn benieuwd waar jouw interesse ligt en waar jij je in wilt ontwikkelen. Als stagiair ben jij:

  • Gemotiveerd;
  • Leergierig;
  • Communicatief vaardig;
  • Ambitieus om je verder te verdiepen in je vakgebied.

Aanbod

Naast een leuke werkplek op een afdeling met vriendelijke en hulpvaardige collega’s, waar je echt iets kunt leren in in de praktijk bieden we ook:

  • Aantrekkelijke stagevergoeding;
  • Stageovereenkomst voor de duur van jouw stageperiode;
  • Bij wederzijdse tevredenheid optie tot fulltime dienstverband;
  • Een plek waar je kunt blijven doorgroeien en ontwikkelen.

Sollicitatie

Direct reageren kan via de solliciteer button. Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch een vraag? Neem dan contact op met Frank Schram via frank.schram@rhmarine.com of 06-82048276.