Tactisch Projectinkoper – Schiedam

Introductie

Als Tactisch Projectinkoper vertaal je organisatie-en projectbehoeften naar inkoopspecificaties en zorg je voor een solide, zakelijke, juridische en logistieke borging van onze belangen in inkoopspecificaties en contracten. 

Organisatie

Bij RH Marine realiseren wij de systeem integratie van elektrische- en automatiseringssystemen aan boord van marineschepen, onderzeeboten en superjachten. Een complex, maar fascinerend werkgebied vol innovaties. Ieder schip is maatwerk voor de klant en na de doop blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en upgrades. Het blijft dus de hele life cycle ‘ons kindje’.

Voor de Inkoop afdeling in Schiedam zijn we wegens groei op zoek naar een Tactisch Projectinkoper. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week. De afdeling procurement fungeert binnen RH Marine als projectpartner om de innovatieve oplossingen voor onze klanten op project basis in te kopen dan wel te produceren.


 

Functie

Als Tactisch Projectinkoper vertaal je projectbehoeften naar inkoopspecificaties en zorgt voor een solide zakelijke, juridische en logistieke borging van onze belangen in inkoopspecificaties en contracten. Als tactisch inkoper vertegenwoordig je RH Marine naar (key) suppliers op een tactisch niveau en zorg je er voor dat je een waardevol en betrouwbaar netwerk opbouwt en optimaliseert. Je bezoekt wanneer nodig klanten en leveranciers. In deze functie werk je nauw samen met naast je directe collega’s van de procurement afdeling en ben je lid van het inkoopteam wat bestaat uit operationeel en tactisch inkopers. Door je (markt-)kennis en ervaring ben je een volwaardig gesprekspartner voor de organisatie in haar strategische ambities om verder te professionaliseren en te specialiseren.

Functie-eisen

Voor de functie van tactisch inkoper zoeken we een communicatief vaardig persoon met een goed inlevingsvermogen. Je bent commercieel sterk en een echte teamspeler en beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Je kent en neemt je verantwoordelijkheid en hebt overtuigingskracht. Jij volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en hebt affiniteit met de technologische uitdagingen die voor de ons liggen zoals: verregaande Automatisering (ook IT en Cyber security) en Power / Hybrid opwekking en voortstuwing. Idealiter heb jij een netwerk dan wel werkervaring in het mega jacht, marineschepen & onderzeeboten segment. Daarnaast beschik je over:

 • HBO diploma, bij voorkeur aangevuld met Nevi 1 en 2;
 • meerdere jaren inkoopervaring in een complexe en technisch georiënteerde (project)organisatie;
 • aantoonbare ervaring met technische uitdagingen; Automatisering (ook IT en Cyber) & Power / Hybrid;
 • ervaring met ERP systemen, Navision ervaring is een pré;
 • bereidheid tot (internationaal) reizen;
 • goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands en Engels.

Aanbod

Een geweldig bedrijf om voor te werken met een rijke historie en een mooie toekomst, met veel aandacht voor innovatie. De collegialiteit is groot; een goede sfeer en samenwerking is onmisbaar om ons complexe werk succesvol uit te voeren. Geen project is hetzelfde en ieder project is bijzonder. Het eindresultaat is altijd een prachtig varend schip waarop alles werkt. Werk waar je trots op kunt zijn! De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt:

 • Een salaris tussen de € 4275,- en € 6330,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • 30 vakantiedagen en collectieve roostervrije dagen;
 • Een laptop en smartphone van de zaak;
 • Een auto van de zaak;
 • variabele beloning;
 • Flexibele werktijden en hybride werken in overleg
 • Een goede pensioenregeling via PMT.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd solliciteer dan via de solliciteerbutton, heb je een vraag? Neem dan contact op met Frank Schram via 06-82048276 of frank.schram@rhmarine.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.