Wat we doen

Innovatie voor de toekomst

Systeemintegratie van elektrische en automatiseringssystemen

Gedeelde functionaliteit

Wij zijn systeemintegratoren van elektrische en automatiseringssystemen. Wij ontwikkelen, assembleren en integreren alle hard- en software aspecten van de installatie.

Dit doen we door nauw samen te werken met de werf, de eigenaar, classificatiebureaus en belangrijke leveranciers. Daarnaast ontwerpen en ontwikkelen wij onze eigen state-of-the-art oplossingen om de lat in deze gespecialiseerde industrieën voortdurend hoger te leggen.

INNOVATIE

Doelstelling voor 2030

Innovatie zit in het DNA van RH Marine. Al tientallen jaren zijn we een industriepartner in de ontwikkeling van nieuwe en baanbrekende oplossingen. We verkennen het potentieel van groene en intelligente, onbemande schepen door voortdurend te innoveren in elektrische en automatiseringsoplossingen in samenwerking met belangrijke klanten. Ter ondersteuning van deze inspanningen hebben we onlangs een nieuwe manier van geïntegreerde architecturen gelanceerd: Maak kennis met de toekomst van systeemintegratie.

De volgende generatie systeem integratie

Rhodium IVSA

Toekomstige vloot

Roadmap voor de maritieme industrie

We hebben een welomschreven actieplan om ons doel te bereiken, namelijk het creëren van een geavanceerd, veerkrachtig elektrisch en automatiseringssysteem voor de maritieme industrie.

Wij zijn van mening dat de volgende vier trends het fundament vormen van de systemen van morgen. Wij ontwikkelen onze oplossingen en leveren onze projecten met deze toekomstvisie voor maritieme platforms in gedachten.

Zero emissie

De uitstoot van de wereldwijde vloot tijdens de bouw en de exploitatie aanzienlijk verminderen.

Lees meer

Autonoom varen

Van gebruikersuitvoering tot gebruikersbewaking, -controle en -optimalisatie.

Lees meer

Cyber security

Verzekerd van operationele veiligheid van systemen en bemanning aan boord.

Lees meer
Rhodium logo

RH Marine Rhodium

Het Rhodium-portfolio biedt geavanceerde oplossingen die de technologische grenzen verleggen. Het voegt waarde toe via geïntegreerde oplossingen die hardwarecomponenten, softwaretoepassingen en diensten voor alle soorten schepen omvatten.
Savannah bridge

Geïntegreerde brug

Veilige navigatie met intuïtieve bediening en duidelijke feedback.

Power & Hybrid

Betrouwbare en efficiënte energieopwekking, -distributie en -opslag.

Scheepsautomatisering

Effectieve basis voor de ondersteuning van maritieme operaties.

Cybersystemen

De volgende generatie systeemintegratie en omgevingsveiligheid.

LIFECYCLE PARTNER

Uitgebreide aanpak

Wij ondersteunen werven en exploitanten gedurende de hele levenscyclus van een schip, of het nu gaat om de gezamenlijke ontwikkeling tijdens de conceptfase, de realisatie tijdens de nieuwbouw, het onderhoud tijdens de exploitatie of de refit wanneer het tijd is voor een upgrade.

Neem contact met ons op voor meer informatie en wat wij voor u kunnen betekenen.

Wie we zijn Meer over wie we zijn