Project management

Toegewijd project management is de sleutel tot succes

Beheer van proces en levering

Ervaren integrator

RH Marine bewees haar capaciteiten als hoofdaannemer en systeemintegrator in de maritieme industrie door een groot aantal projecten af te ronden.

Deze projecten variëren van de algehele coördinatie en engineering van elektrische refits van superjachten tot volledig geïntegreerde automatiseringssystemen op marineschepen.

Doorgewinterde project managers

Tientallen jaren ervaring

De adequate projectmanagement- en technische coördinatievaardigheden van RH Marine zijn van cruciaal belang voor het succes van deze complexe en uitgebreide projecten.

De ervaren project management teamleden zijn zeer gemotiveerd en gedreven om de meest haalbare en optimale technische oplossingen te leveren en om te voldoen aan de eisen van het contract op het gebied van prestaties, kosten, tijd, kwaliteit en klanttevredenheid.

On-site beheer

In-field supervision

De RH Marine site management teams faciliteren de installatiewerkzaamheden en inbedrijfstelling ter plaatse, hetzij als onderdeel van het RH Marine installatiecontract of als ondersteuning van het management aan het werfteam van de klant of bouwer.

Tijdens de installatiewerkzaamheden aan boord houden onze ervaren werfmanagers toezicht en coördineren ze de installatiewerkzaamheden volgens de overeengekomen normen en vereisten.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij RH Marine hebben we aanzienlijke ervaring in gespecialiseerde vakgebieden binnen het elektrische en automatiseringsdomein.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe deze mogelijkheden interessant kunnen zijn voor uw project, schip of werf.

Naam(Vereist)