Defence, safety & security

Betrouwbare en veilige marine operaties

Hoogwaardige ontwerpcapaciteiten

Robuust en betrouwbaar

Met onze uitgebreide ervaring in deze veeleisende markt is RH Marine in staat systeemintegratieverantwoordelijkheid te nemen voor alle scheepsondersteunende platformsystemen.

Onze experts begrijpen de eisen van de marine voor het werken met elektrische en automatiseringssystemen in extreme schok-, trillings- en EMC-omgevingen en hoe deze moeten worden geïmplementeerd.

INNOVATIE PARTNER

Ontwikkeling op maat voor optimale prestaties

Wij innoveren onze oplossingen voortdurend om onze klanten in staat te stellen te voldoen aan steeds hogere operationele eisen op het gebied van prestaties, onderhoud en optimalisering van de bemanning.

Oplossingen

Om de technologische grenzen te verleggen, ontwikkelen we innovatieve oplossingen onder het merk Rhodium. De portefeuille biedt toegevoegde waarde via geïntegreerde oplossingen die hardwarecomponenten, softwaretoepassingen en diensten voor alle types marineschepen omvatten.

Full-lifecycle ondersteuning

Een kritische succesfactor

Naast een uitstekend schip en bemanning is een solide ondersteunende organisatie van vitaal belang voor succesvolle operaties op zee.

Onze systemen zijn ontworpen met het oog op optimaal presteren tijdens de gehele levenscyclus. Wij vullen dit aan met gebruikerstrainingen, ondersteuning op afstand, service op locatie en prestatieanalyses via onze speciale ILS- en serviceafdeling.

Gelijktijdig ontwerp en productie

Multidisciplinaire teams werken samen met onze klanten en leveranciers om geoptimaliseerde systemen te leveren.

Autonome operationele capaciteiten

De systemen zijn ontworpen om advies te geven over, of procedures uit te voeren op basis van bewustzijn van de omgeving.

High-end ontwerp standaard

Wij ontwikkelen onze systemen met robuuste en betrouwbare marinespecificaties in gedachten.

Video

The future of manning & automation

Events

Meet us @

RH Marine is aanwezig op evenementen over de hele wereld. Ontmoet onze experts voor de laatste innovaties op het gebied van integratie van elektrische en automatiseringssystemen.* EuroNaval (Parijs), 4-7 november 2024
* NEDS (Rotterdam), 21 november 2024

code

Voor vragen en informatie:

Global Sales Defence, Safety & Security
Over RH Marine Meer over RH Marine