Jachten

Uitmuntendheid als standaard

High end ontwerpcapaciteiten

Industrie partner

Nederlandse jachtbouw staat synoniem voor kwaliteit en vakmanschap. Met een staat van dienst van meer dan een halve eeuw hebben we gewerkt aan een aantal van de mooiste superjachten die vandaag de dag varen.

Ons bedrijf is leverancier van elektrische- en automatiseringssystemen voor jachten met een lengte van 50 meter tot 120 meter en meer. De Vries Scheepsbouw (Feadship), Amels en Oceanco zijn enkele van de bekende Nederlandse scheepswerven waarmee wij samenwerken.

INNOVATIEPARTNER

Ontwikkeling op maat

Wij innoveren onze oplossingen voortdurend om de inzetbaarheid te vergroten, het onderhoud te verbeteren en emissiedoelstellingen te bereiken.

Innovaties ontwikkelen wij samen met marines, scheepsarchitecten en werven uit allerlei sectoren. Voor de jachtindustrie maken wij deze op maat tot compacte systemen met baanbrekende functionaliteiten.

De recent ontwikkelde Integrated Virtualised System Architecture is daar een voorbeeld van. Dit op de cloud geïnspireerde scheepsplatform biedt unieke functionaliteiten op het gebied van connectiviteit, onafhankelijkheid en cyber security.

Engineering filosofie

Gecontroleerde bouw

Engineering is de hoeksteen van onze activiteiten. Wij ontwerpen, plannen en interfacen het hele systeem voordat we met de installatie aan boord beginnen. Met deze filosofie minimaliseren wij het opnieuw engineeren van werk en de installatietijd. Deze manier van werken wordt geprezen door werven die een korte en betrouwbare doorlooptijden vereisen.

Extra voordelen van deze aanpak zijn de beperkte redundante bekabeling en computercode en de nauwkeurige documentatie. Dit verbetert de manier van werken met de door RH Marine geleverde systemen aanzienlijk.

Oplossingen

Om de technologische grenzen te verleggen, ontwikkelen wij innovatieve oplossingen onder het merk Rhodium. De portefeuille biedt toegevoegde waarde via geïntegreerde oplossingen die hardwarecomponenten, softwaretoepassingen en diensten voor alle soorten schepen omvatten.

Video

Superyacht automation & electrical system integrator

Refit en jacht extenties

Ervaren engineers

RH Marine is al vele jaren actief in de jachtbouw en in die tijd hebben we een installed base van meer dan 100 jachten opgebouwd. In de loop van deze tijd hebben we een enorme hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van refits en uitbreidingen van jachten.

Als het gaat om elektrische en automatiseringssystemen kan RH Marine u helpen met elk aspect van uw refit. Upgrades van (LED) verlichting, AMS, PMS, en NavCom maken hier allemaal deel van uit.

RH Marine kan u begeleiden bij alle aspecten van uw refit, met name als het gaat om elektrische en automatiseringssystemen. Wij kunnen u ondersteunen met; conversies naar LED, AMS upgrades, PMS upgrades en NavCom upgrades.

Lifecycle support

Service aan boord en op afstand

Goed onderhoud van het jacht en de systemen is essentieel om continu op een betrouwbare en efficiënte manier te kunnen varen.

RH Marine biedt service aan boord, service op maat en reparatiewerkzaamheden. Met dedicated service & onderhoud zorgen we voor maximale continuïteit van de werking van de geleverde systemen na ingebruikname.

Langdurige samenwerkingen

Langdurige relaties met werven en jachten

Mid life upgrades

De hard- en software van onze laatste Rhodium releases is eenvoudig te upgraden

Hybride voortstuwing

Meer dan 10 hybride voortstuwingen voor super- en megajachten geleverd.

Events

Meet us @

RH Marine is aanwezig op evenementen over de hele wereld. Ontmoet onze experts voor de laatste innovaties in integratie van elektrische en automatiseringssystemen.METSTRADE (Amsterdam), 19-21 november 2024

code

Voor vragen en informatie:

Gerard Hoekstra
Commercieel directeur jachten
Over RH Marine Meer over RH Marine