Overname RH Marine & Bakker Sliedrecht door VINCI Energies

All logos

Vandaag is bekend gemaakt dat Hugo Loudon en Stefan Braat een overeenstemming hebben getekend met VINCI Energies voor de overname van RH Marine en Bakker Sliedrecht.

 

In de afgelopen jaren hebben zowel RH Marine als Bakker Sliedrecht zich onder leiding van Hugo Loudon en Stefan Braat ontwikkeld tot gezonde en innovatie systeemintegratoren op het gebied van elektrotechniek en automatisering. RH Marine is toonaangevend op het gebied van defensieschepen en superjachten, waar Bakker Sliedrecht de specialist is op het gebied van bagger- en offshore schepen en specifieke landinstallaties. 

RH Marine en Bakker Sliedrecht vinden in VINCI Energies een sterke partner, waarmee we voor de lange termijn nog beter gepositioneerd staan om onze opdrachtgevers beter te ondersteunen met innovatieve, kwalitatieve en duurzame oplossingen. Daarnaast is de expertise van VINCI Energies op het gebied van elektrotechnische- en automatiseringsoplossingen complementair aan dat van RH Marine en Bakker Sliedrecht, wat zal bijdragen aan de uitvoering van de groeiende orderportefeuille van de twee bedrijven. Hiermee treedt VINCI Energies in de maritieme markt en versterkt ze haar marktpositie.

Meer over dit nieuws is te lezen in het persbericht van VINCI Energies.

Nieuws & Verhalen