Carrière

Werken bij RH Marine

VACATURES

Heb jij het in je?

Niets geeft meer voldoening dan de eerste vaart van een schip waarvoor wij de elektrische en automatiseringssystemen hebben geleverd. Vanaf het eerste programma van eisen tot aan de uiteindelijke installatie weten wij hoeveel denkwerk, planning, coördinatie en samenwerking daarbij komt kijken. Een hele prestatie waar we allemaal trots op zijn!

Techniek stroomt door onze aderen en we hebben een passie voor de maritieme wereld. Bij RH Marine werken specialisten die houden van hun werk en van de uitdagingen die drijvende objecten bieden, zoals beperkte ruimte, zout water en trillingen. Geen project is hetzelfde.

Plezier in het werk

RH Marine medewerkers zijn trots op wat ze doen, loyaal en betrokken bij het bedrijf. Veel collega’s werken al 15 jaar of langer voor RH Marine en het personeelsverloop is laag.

En dat heeft een reden. De verscheidenheid aan projecten, technische uitdagingen, doorgroeimogelijkheden en goede sfeer zorgen ervoor dat je met plezier naar je werk gaat.

Daarbij hoort een goede balans tussen werk en privé, die we ondersteunen met 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen, flexibele werktijden en mogelijkheden om parttime en vanuit huis te werken.

Afgestemd op jouw ambities

Net als onze projecten is ook jouw carrière bij RH Marine maatwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos; je kunt doorgroeien naar technisch specialist of manager, maar bijvoorbeeld ook overstappen naar Research & Development of Proposal & Calculatie. Of wissel af tussen de afdelingen marineschepen en superjachten

Check onze vacatures

Testimonials

Onze medewerkers aan het woord

‘Mijn ervaring is dat je als vrouw niet altijd gezien wordt in de maritieme wereld en dat je soms dubbel zo hard moet werken om je te bewijzen. Hier is dat helemaal niet het geval. Ik ben de enige vrouw in het team en ik heb het gevoel dat ze beter voor me zorgen, juist omdat ik een vrouw ben.’

Valentina GiuscaSystem Engineer

‘Ik ben in 2008 vrijwel direct na mijn afstuderen als software engineer bij RH Marine begonnen en werk hier nog steeds met veel plezier. In de loop der tijd heb ik verschillende projecten gedaan en allerlei aspecten van de techniek voorbij zien komen. Die veelzijdigheid houdt het werk interessant. En ik heb veel invloed op wat ik wil doen en leren’.

William SchepSystem Engineer

‘Ik ben me blijven ontwikkelen binnen het bedrijf. Ik ben gedreven en wil het maximale eruit halen. Als het beter kan, moet ik het beter doen. Toen ik technisch coördinator was, had ik het idee dat dit het ‘eindstation’ kon zijn, omdat ik altijd dacht dat ik in de techniek wilde blijven werken. Maar uiteindelijk heb ik de volgende stap gezet.’

Erik DrenthManager Engineering DSS

Vragen voor onze recruiters?

Neem gerust contact op met een van onze recruiters voor meer informatie over de vacatures, de procedure en de cultuur bij RH Marine.

Hidden