Hoe is het om te werken bij RH Marine?

Niets geeft meer voldoening dan de eerste vaart van een schip waarvoor wij de elektrische en automatiseringssystemen hebben geleverd en geïnstalleerd. Vanaf het eerste programma van eisen tot aan de uiteindelijke installatie weten wij hoeveel denkwerk, planning, coördinatie en samenwerking daarbij komt kijken.
Maar welke functies zijn daarbij betrokken, wat doe je dan op een dag en hoe is het om hier te werken? 
Wij vroegen het aan Ivo, Timothy, Cedric, Sheila, Mitchel en Tijs.
In deze video’s  vertellen zij meer over hun functie en ervaringen met het werken bij RH Marine.

Ivo Ran – Uitvoerder bij RH Marine / Jachten

Ivo vertelt over zijn functie en ontwikkeling bij RH Marine. Wat belangrijk is in zijn functie, de diversiteit en de vrijheid om jezelf te ontplooien.

Ivo Ran

Timothy Kol – Software engineer bij RH Marine

Timothy vertelt over wat je allemaal doet als Software engineer bij RH Marine. Ook vertelt hij over de keuzes in deze functie, de samenwerking met teamleden en de goede balans tussen werk en privé bij RH Marine.

Timothy Kol

Cedric Liefhebber – Automation engineer / Naval

Cedric vertelt over zijn functie als Automation engineer, de verantwoordelijkheden en de doorgroeimogelijkheden bij RH Marine.

Cedric Liefhebber

Sheila Meier – Monteur A / Panelenbouwer bij RH Marine

Sheila vertelt over haar functie als monteur bij RH Marine en welk gereedschap je daarvoor nodig hebt. Ook vertelt ze over waarom ze voor dit vak gekozen heeft, de flexibele werkomgeving en leuke collega’s bij RH Marine.

Sheila Meier

Mitchel Vet – Electrical engineer bij RH Marine / Jachten

Mitchel vertelt over de functie Electrical engineer bij RH Marine en de basis die je legt voor het hele project. Hij vertelt over kabeldiktes, het projectteam, ambities en de leuke uitjes bij RH Marine.

Mitchel Vet

Tijs Nachtigaal – Stagiair bij RH Marine

Tijs vertelt over hoe het is om als stagiair bij RH Marine aan de slag te gaan. En hij vertelt over zijn toekomstmogelijkheden bij RH Marine en zijn ambities.

Tijs Nachtigaal

Wil jij ook een carrière bij RH Marine?

Check onze vacatures!