Camera surveillance & security systems

Visuele controle op werkstation en apparatuur

Toezicht en opname

Gebruiksvriendelijk

Het Rhodium Camera and Surveillance System (CSS) systeem is een netwerkgebaseerd videobewakings- en opnamesysteem. Netwerkcamera’s sturen videobeelden van hoge kwaliteit naar de netwerkvideorecorder (NVR). Deze feeds zijn toegankelijk vanaf elke locatie aan boord met een werkstation of uw mobiele apparaten.

De gebruiksvriendelijke toepassing geeft u naadloos toegang tot zowel live als opgenomen video en biedt tevens directe controle over camera’s en andere aangesloten beveiligingsapparaten. Het systeem kan worden uitgebreid met deurtoegangsbeheer en beveiligingsfuncties.

Kenmerken

Netwerk-gebaseerde oplossing

Het hart van het Rhodium CSS systeem is de Netwerk Video Recorder. Alle netwerkcamera’s zijn rechtstreeks of via een speciaal CCTV netwerk op de NVR aangesloten. De NVR slaat deze beelden op in zijn interne opslagunits.

Een apart netwerk wordt gebruikt voor de distributie van de feeds naar de clients zoals videodisplays, bridge/automation workstations, videowalls, netwerken van derden, enz. Klanten kunnen zich ook op afstand (remote) abonneren op deze feeds via satellietverbinding, WiFi of een vaste landverbinding.

Integratie & ondersteuning

Geschikte hard- & software

Het Rhodium CSS systeem biedt een breed scala aan netwerkcamera’s van hoge kwaliteit. Deze camera’s voorzien in een diversiteit aan gebruikersbehoeften, van discrete camera’s (bijv. pinhole) voor gevoelige omgevingen tot robuuste buitencamera’s voor ruwe omgevingen. De camera’s bieden een aantal mogelijkheden om zelfs in moeilijke lichtomstandigheden duidelijke videobeelden te garanderen.

Gebruikers kunnen de videobeelden bekijken, afspelen en exporteren op hun eigen mobiele apparaten. De app is beschikbaar als download via Google Play, App Store en Windows Phone Store en biedt onmiddellijke toegang (indien zo geconfigureerd) tot het camera- en bewakingssysteem via Wi-Fi-, 3G- of 4G-verbindingen.

Geïntegreerd toegangsbeheer

Openen & sluiten

Het Rhodium Camera- & Surveillance System (CSS) kan worden uitgebreid met een functionaliteit voor deurtoegangscontrole. Hierdoor kan de gebruiker tegelijkertijd de videocamera’s en het toegangscontrolesysteem bedienen vanaf hetzelfde werkstation. Een van de belangrijkste voordelen van deze integratie is de visuele identificatie van iedereen die toegang vraagt tot een bepaalde locatie.

De CSS kan communiceren met de meeste algemeen verkrijgbare toegangscontrolesystemen. De functionaliteit die deze combinatie ontgrendelt varieert van het toewijzen van type deuren en het creëren van toegangsgroepen tot het maken van complete toegangsschema’s.

Over RH Marine RH Marine voor defence, safety & security