Power & hybride oplossingen voor jachten

Extra veiligheid door groene ambities

ELEKTRISCHE INSTALLATIE

De basis

Een goed beheer van de energieopwekking, -distributie, -omzetting en -controle is essentieel om het jacht onder alle omstandigheden met succes te kunnen inzetten.

BETROUWBAAR ONTWERP

Beheer van vermogen

Wij combineren tientallen jaren ervaring met de functionele eisen van onze klanten. Samen ontwikkelen we het optimale elektriciteitsnetontwerp voor elke operationele modus. Dit ontwerp bestaat uit een aangepaste power plant en de meest geschikte distributie, hetzij AC, DC of een combinatie.

Het net wordt bestuurd door een geavanceerd energiebeheersysteem, dat een veilige en betrouwbare werking van uw hoofdtaak garandeert, onder de meest veeleisende omstandigheden.

HYBRIDE VOORTSTUWING

Duurzaam en efficiënt

De werking van schepen kan worden verbeterd door de hoeveelheid opgewekte en opgeslagen energie aan boord te vergroten. Naast een vermindering van de totale uitstoot kan uw systeem superstil varen bij lage snelheden, of extra vermogen leveren tijdens noodoperaties.

RH Marine is de onbetwiste expert op het gebied van maritieme hybride energiemanagement met een zelf ontwikkeld en bekroond energiemanagementsysteem, bewezen prestaties en een uitgebreide staat van dienst.

Over RH Marine RH Marine voor jachten