Energy management systeem

Intelligente energiedistributie

Minder uitstoot, meer comfort

Onbetwiste expert

De hele jachtindustrie zet zich in om de milieu-impact van jachten te verminderen. Het Rhodium Energy Management System in combinatie met batterijen aan boord vermindert het brandstofverbruik met meer dan 10%.

Dit betekent een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik, het onderhoud van de generator en de gevolgen voor het milieu.

Bovendien kan een door de batterij aangedreven motor het comfort aan boord verbeteren. Met de juiste opstelling kunnen jachten varen, positie houden en functioneren zonder draaiende generatoren.

Toonaangevend systeem

Hybride is de nieuwe standaard

RH Marine is de onbetwiste expert op het gebied van maritiem hybride energiebeheer met een zelf ontwikkeld bekroond energiebeheersysteem, bewezen prestaties en een uitgebreide staat van dienst in de jachtindustrie.

Het eerste systeem werd meer dan 10 jaar geleden toegepast en momenteel zijn hybride motoren de nieuwe standaard voor geavanceerde jachten.

Ook beschikbaar voor bestaande jachten

Hybride refits

RH Marine biedt ook de mogelijkheid voor bestaande jachten om gebruik te maken van de voordelen die hybride technologieën bieden.

Aan boord kan een batterijpakket van 250-750kWh worden geplaatst in combinatie met een EMS. Het EMS zal worden gekoppeld aan het bestaande PMS en AMCS aan boord.

Over RH Marine RH Marine voor jachten