Open Sollicitatie – Schiedam

Introductie

Staat je ideale vacature niet in het vacatureoverzicht, maar denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn solliciteer dan direct, middels een open sollicitatie.

Organisatie

Bij RH Marine realiseren wij de systeemintegratie van elektrische- en automatiseringssystemen aan boord van marineschepen, onderzeeboten en superjachten. Een complex, maar fascinerend werkgebied vol innovaties. Ieder schip is maatwerk voor de klant en na de doop blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en upgrades. Het blijft dus de hele life cycle ‘ons kindje’. RH Marine is gevestigd in Schiedam, maar is ook actief op werven en kantoren in Den Helder, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Alblasserdam en Vlissingen.

Functie

RH Marine groeit en is volop in beweging. Hierdoor verandert ons vacature-aanbod regelmatig. Open sollicitaties kunnen interessant zijn, bijvoorbeeld als een functie gepland is, maar nog niet gepubliceerd. Staat de vacature die je zoekt niet online, maar wil je toch graag bij ons werken? Solliciteer dan hier zodat we samen jouw mogelijkheden kunnen verkennen.

Sollicitatie

Direct reageren kan via de solliciteer button. Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch een vraag? Neem dan contact op met Frank Schram via frank.schram@rhmarine.com of 06-82048276.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.