QA officer – Schiedam

Introductie

Als QA Officer adviseer je bij het vertalen en onderhouden van kwaliteitseisen van onze klanten in onze projecten.

Organisatie

Bij RH Marine realiseren wij de systeem integratie van elektrische- en automatiseringssystemen aan boord van marineschepen, onderzeeboten en superjachten. Een complex, maar fascinerend werkgebied vol innovaties. Ieder schip is maatwerk voor de klant en na de doop blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en upgrades. Het blijft dus de hele life cycle ‘ons kindje’.

RH Marine is op zoek naar een QA Officer die adviserend is bij het vertalen en onderhouden van kwaliteitseisen van de klant. 

Je bent betrokken bij Naval-projecten, die we uitvoeren voor zowel de Nedelandse marine als internationale marines. De focus in deze projecten ligt voor QA op steeds strengere kwaliteitseisen en de controle daarop. De projecten betaan zowel uit nieuwbouwprojecten, als upgrades van (deel)systemen aan boord van marineschepen en onderzeeërs. 

Je standplaats is in Schiedam, echter kan het (sporadisch) voorkomen dat je werkzaamheden uitvoert c.q. ondersteund vanuit een buiten locatie.

Functie

Als QA Officer ben je verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van processen en procedures in het kwaliteitsmangementsysteem, zodanig dat er voldaan kan worden aan de gestelde wet en regelgeving. Je creëert bewustwording omtrent de benodigde management principes, zodat kwaliteit bij eenieder hoog op de agenda staat. Prioriteitstelling, procesmatigheid, interpretatie en uitdraging van normen en (kunnen) werken onder tijdsdruk staan hier centraal.

Concreet bestaan jouw werkzaamheden naast bovengenoemde punten uit:

 • Borgen en verifiëren dat projectmanagement, engineering, productie, installatie en testprocessen en producten (research en development) voldoen aan de kwaliteit (contract) vereisten;
 • Zorgen dat het huidige infrastructuur (kwaliteitsmanagementsysteem) actueel is en versterkt wordt om naleving van contract (kwaliteit) vereisten te waarborgen;
 • Controleren/ondersteunen dat projecten voldoen aan zijn compliance eisen d.m.v. audits en evaluaties;
 • Anticiperen op knelpunten, verbetervoorstellen aandragen en informeren wanneer dat nodig is.

In deze uitdagende fucntie rapporteer je aan de Manager Q&S en staat in nauw contact met je collega’s (Director Operations, Director P&I, Productowners, Projectmanagers, line managers, etc.).

Functie-eisen

Kwaliteit staat zéér hoog bij jou in het vaandel! Jij onderhoudt contacten met interne en externe stakeholders en bent daarnaast de schakel naar je collega’s, je werkt samen binnen het projectteam, binnen Operations DSS en binnen onze research en development afdeling. Goede heldere communicatie in woord en geschift en Nederlands en Engels is daarom essentieel. Je hebt een assertieve houding en toont proactief gedrag. Daarnaast beschik je over goede analytische en probleemoplossende vaardigheden met een resultaatgerichte mentaliteit. Verder beschik je over:

 • Een Hbo-diploma en 3 jaar ervaring met de ISO:9001 norm;
 • Het vermogen om wet en regelgeving te interpreteren en overbrengen aan collega’s;
 • Ervaring in (interne) auditing;
 • Kennis van procesmanagement.

* Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Aanbod

Een geweldig bedrijf om voor te werken met een rijke historie en een mooie toekomst, met veel aandacht voor innovatie. De collegialiteit is groot; een goede sfeer en samenwerking is onmisbaar om ons complexe werk succesvol uit te voeren. Geen project is hetzelfde en ieder project is bijzonder. Het eindresultaat is altijd een prachtig varend schip waarop alles werkt. Werk waar je trots op kunt zijn! De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt:

 • Een salaris tussen de € 4.275,- en € 6.330,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • 30 vakantiedagen plus collectieve roostervrije dagen;
 • Een laptop en smartphone van de zaak;
 • Flexibele werktijden en hybride werken;
 • Een bonusregeling;
 • Een goede pensioenregeling via PMT.

Sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank Schram via frank.schram@rhmarine.com of 06-82048276.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.