Stage (open sollicitatie) – Schiedam

Introductie

Kom jij één van onze afdelingen versterken met een frisse kijk op techniek of de interne organisatie? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde stagiairs!

Organisatie

Bij RH Marine realiseren wij de systeemintegratie van elektrische- en automatiseringssystemen aan boord van marineschepen, onderzeeboten en superjachten. Een complex, maar fascinerend werkgebied vol innovaties. Ieder schip is maatwerk voor de klant en na de doop blijven wij verantwoordelijk voor het onderhoud en upgrades. Het blijft dus de hele life cycle ‘ons kindje’. RH Marine is gevestigd in Schiedam, maar is ook actief op werven en kantoren in Den Helder, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Alblasserdam en Vlissingen. 

Functie

Per stage kijken we naar wat jij graag wilt leren, ervaren, doen of zien en hoe we dat kunnen vertalen in een uitdagende en passende opdracht. Samen zorgen we voor een goede afstemming op maat zodat de eisen van de opleiding ook geborgd zijn.  

Functie-eisen

Vanuit jouw opleiding / vakgebied neem je een frisse blik en goede zin mee. Het maakt niet uit of je studeert aan het MBO, HBO of de universiteit. We zijn benieuwd waar jouw interesse ligt en waar jij je in wilt ontwikkelen. Als stagiair ben jij:

  • Gemotiveerd;
  • Leergierig;
  • Communicatief vaardig;
  • Ambitieus om je verder te verdiepen in je vakgebied.

Aanbod

Naast een leuke werkplek op een afdeling met vriendelijke en hulpvaardige collega’s, waar je echt iets kunt leren in in de praktijk bieden we ook:

  • Aantrekkelijke stagevergoeding;
  • Stageovereenkomst voor de duur van jouw stageperiode;
  • Bij wederzijdse tevredenheid optie tot fulltime dienstverband;
  • Een plek waar je kunt blijven doorgroeien en ontwikkelen.

Sollicitatie

Direct reageren kan via de solliciteer button. Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch een vraag? Neem dan contact op met Frank Schram via frank.schram@rhmarine.com of 06-82048276.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd door uitzend- en detacheringsbureaus kunnen geen rechten worden ontleend.