Service & onderhoud

Dienstverlening op aanvraag en op afstand

SERVICE JOBS

Ondersteuning ter plaatse

RH Marine verzorgt service aan boord, on-demand service en reparatiewerkzaamheden. Met toegewijde service & onderhoud zorgen wij voor maximale continuïteit van de werking van de geleverde systemen na ingebruikname.

Service voor DSS
T +31 104 871 911
E services.dss@rhmarine.com


Service voor jachten
T +31 10 487 1160
E services@rhmarine.com

Integrale logistieke ondersteuning

Optimaliseer up-time

RH Marine biedt een gestructureerde en interactieve ondersteuningsaanpak voor de vlootlogistiek. Wij zorgen ervoor dat alle ondersteunende middelen die nodig zijn om de systemen aan boord te bedienen en te onderhouden correct worden geïdentificeerd en in overeenstemming zijn met het voorgestelde productontwerp.

Systeem health check

Geplande inspecties

Goed functionerende IPMS-, AMCS- en geïntegreerde brugsystemen zijn essentieel voor een betrouwbare werking van schepen. RH Marine biedt een Systeem Health Check aan om het risico op storingen te minimaliseren en de prestaties van het schip te maximaliseren. De Systeem Health Checks bestaat uit:

  • Het risico van een dreigende systeemstoring beperken
  • Praktisch advies over het gebruik van het systeem
  • Advies over best-practice methoden voor records recovery
  • Deskundige aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen

RESERVEONDERDELEN & INCOURANTE ONDERDELEN

Optimaliseer up-time

Voor alle door ons geleverde systemen zijn op aanvraag reserveonderdelen beschikbaar. Of u nu een eenvoudige vervanging, een verbeterd alternatief of verouderde vervanging nodig heeft, wij kunnen de reserveonderdelen leveren om de systemen zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Contact us

How may we help you?

At RH Marine we have significant experience in specialised fields of expertise within the electrical and automation domain.

Contact us to learn more about how these capabilities can ben beneficial for your project, vessel or yard.

Naam(Vereist)